In de collectie van Vero Moda vind je gegarandeerd een broek met perfecte pasvorm. Dit hippe damesmodemerk beschikt over een uitgebreid assortiment met onder andere blazers, blouses, rokken, jurken, shirts, truien en natuurlijk broeken. De broeken worden van verschillende materialen en in diverse pasvormen gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden van de lichaamsbouw van elke vrouw.

In de collectie van Vero Moda vind je gegarandeerd een broek met perfecte pasvorm

Vero Moda beschikt over een uitgebreide collectie broeken waardoor je gegarandeerd een broek kan vinden die perfect aansluit. Vero Moda biedt broeken in de maten XS tot en met XXL. Vero Moda maakt verschillende pasvormen waaronder een jeans met flared leg, een losse paperbag of een high waist skinny jeans. Kies voor een kleur of print die goed combineert met al jouw favoriete tops. In de collectie van Vero Moda vind je zowel kleding die geschikt is om dagelijks te dragen als kleding voor speciale gelegenheden.

Geen verzendkosten bij een bestelling vanaf € 75,-  

Lots of Fashion is een echt familiebedrijf en heeft in totaal drie winkels in Zeeland en Noord-Brabant. Naast onze fysieke winkels hebben wij een webshop waar je een duidelijk overzicht van onze collectie ziet. Het aanbod van onze webshop bestaat uit collectie van diverse merken waaronder Pieces, Jacqueline de Yong, Ravagio, So Soire, NED, Bakkaboe, Red Button en City Life. Als je een bestelling vanaf € 75,- plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen. Heb je nog vragen over de broeken van Vero Moda? Neem dan gerust contact met ons door te bellen naar +31164 612654.