De 3 voordelen van Lots of Fashion

Goede service

Lots onderscheid zich door een goede service. Een goede, persoonlijke service betekent voor Lots dat we de klant graag helpen om hetgene te vinden waar ze naar opzoek zijn. Persoonlijk advies vinden wij erg belangrijk, zowel in de winkels als ook op de webshop. Heeft u advies nodig bij uw aankopen op de webshop kunt u altijd contact met ons opnemen en staan we voor u klaar om u hierbij te helpen. Daarnaast hebben we een lookbook gemaakt om u via onze webshop te gekke combinaties te kunnen laten zien, die u direct kunt shoppen via het lookbook. 
Tot slot valt onder goede service voor Lots ook dat we bij vragen of klachten graag samen met u opzoek gaan naar een passende oplossing. 

 

 

Sparen voor korting

Bij iedere aankoop, m.u.v. afgeprijsde artikelen spaart u voor korting! Bij iedere €2,50 spaart u 1 punt. Aan het einde van het jaar krijgt u een waardebon thuis met uw gespaarde bedrag, welke u dan bij de winkels van Lots in kunt leveren. Helaas is het technisch nog niet mogelijk dat deze waardebon ook op de webshop ingeleverd kan worden. Wanneer u voor reserveren en ophalen in de winkel kiest kunt u deze waardebon uiteraard wel inleveren. Wanneer deze optie voor u niet mogelijk is mag u altijd contact met ons opnemen en gaan wij opzoek naar een passende oplossing. 

 

 

Gratis verzending vanaf € 75,- in Nederland

Bij aankoop vanaf €75,- verzenden wij, binnen Nederland het pakketje gratis.