Hoogerheide

 

Onze kledingwinkel in Hoogerheide

Ben je op zoek naar een kledingwinkel in de omgeving van Hoogerheide met betaalbare maar hippe dames-, heren-, kinder- en babykleding? Lots of Fashion is dan precies waar je naar zoekt. Wij hebben kledingwinkels in Hoogerheide, Kapelle en Oost-Souburg. Ook hebben wij een webshop zodat je ontspannen vanuit huis kunt winkelen. Als familiebedrijf beschikken wij over jarenlange ervaring en bieden wij een goede service. Jouw winkelervaring zo prettig mogelijk maken, is voor ons het belangrijkste.

 

Kom langs in onze kledingwinkel in Hoogerheide

Kom langs in onze kledingwinkel in Hoogerheide en vind hippe, maar betaalbare kleding voor jong en oud. Wij hebben een uitgebreid assortiment met de leukste kleding voor dames, heren, kinderen en baby’s. Je hebt keuze uit diverse merken waaronder So Soire, City Life, Street One, Elvira, Koko Noko, Cars Jeans, NED, Soya Concept, Vingino en Pieces. Naast een uitgebreid assortiment vinden wij het bieden van een goede service ontzettend belangrijk. Daarom voorzien wij je graag van persoonlijk advies als je langskomt in een van onze winkels.

 

Online bestellen kan ook!

Je bent van harte welkom in onze kledingwinkel in Hoogerheide, Kapelle of Oost-Souburg en wij hopen je dan ook snel te mogen ontvangen. Vind je het makkelijker om bestellingen te plaatsen in onze webshop? Dan profiteer je ook nog eens van een aantal voordelen. Zo spaar je ook online mee voor mooie kortingen en betaal je geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 75,-. Vind je het eenvoudiger om jouw bestelling bij een van de filialen op te halen? Geen enkel probleem! Reserveer via de webshop en wij zorgen dat het klaar hangt. Heb je nog vragen over onze kledingwinkel in Hoogerheide? Neem dan gerust contact met ons op. De winkel is bereikbaar via het telefoonnummer +31164 612654.

Adres

Raadhuisstraat 47 4631 NB HoogerheideTelefoon: 0164 - 612654

[OPENINGSTIJDEN]

Maandag
13.00 - 17.30
Dinsdag
09.00 - 17.30
Woensdag
09.00 - 17.30
Donderdag
09.00 - 20.30
Vrijdag
09.00 - 17.30
Zaterdag
09.00 - 17.00
Zondag
Overzicht