In de collectie van Red Button vind je gegarandeerd een broek die perfect aansluit bij jou lichaamsbouw. De collectie bestaat uit lange en korte broeken met verschillende pasvormen, prints en kleuren voor dames. Kies voor een zwarte skinny jeans, grijze spijkershort of broek in opvallende print. Perfect om met een leuke top of basic blouse te combineren van een de andere merken binnen onze collectie. Lots of Fashion beschikt over een uitgebreide collectie.

In de collectie van Red Button vind je een broek met de perfecte pasvorm

Een broek van Red Button is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een jeans met opvallende kleur of print, of juist in een basiskleur zodat je deze makkelijk met al jouw andere items combineert. Ook vind je in de collectie van Red Button broeken in verschillende pasvormen. Ga voor een aansluitend model zoals de skinny jeans of kies voor een wijder model zoals een jeans met een flared pijp. Naast de collectie van Red Button, kun je ook kiezen voor prachtige kledingstukken van merken als D Zine, Cecil, Elvira Casuals, Name It, City Life, Stonecast en So Soire.

Vraag om deskundig advies

We hopen dat je snel langs komt in een van onze drie winkels zodat je onze uitgebreide collectie zelf kunt bewonderen. Maar mocht je niet uit de buurt komen of het fijner vinden om vanaf de bank te winkelen, kun je gebruik maken onze webshop. Bij bestellingen vanaf € 75,- hoef je geen verzendkosten te betalen. Heb je nog vragen over de broek van Red Button die je op het oog hebt, of een van onze andere items? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31164 612654.