Elvira Casuals biedt kleding die elke dag gedragen kan worden of tijdens speciale gelegenheden. Kies voor comfortabele blazers, opvallende blouses, shirts met leuke prints en broeken in diverse uitvoeringen. De verschillende kleuren en prints zorgen ervoor dat je ongeacht jouw stijl wat leuks vindt in de collectie. Bekijk het aanbod in onze webshop of kom langs in een van onze drie winkels. Ons deskundige personeel staat voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies.

Elvira Casuals beschikt over een uitgebreide collectie met kleding

Service staat hoog in het vaandel bij Lots of Fashion en daarom helpen wij jou graag bij het vinden van de leukste kleding in de collectie van Elvira Casuals of een van onze andere merken. Met merken als Cars Jeans, Pieces, Vero Moda, NED en Ravagio weten wij dames, heren kinderen en baby’s van de leukste items te voorzien. Zorg ervoor dat je goed voorbereid aan een nieuw seizoen begint of kleed geheel volgens de dresscode van een speciale gelegenheid.

Maak gebruik van een goede service

Je bent van harte welkom om langs te komen in een van onze drie winkels en de kleding uit de collectie van Elvira Casuals met je eigen ogen te bewonderen. Mocht je niet in de omgeving wonen, kun je er ook voor kiezen om via onze webshop te bestellen. Wij vinden het ontzettend belangrijk om een goede service te bieden en daarom brengen wij geen verzendkosten in rekening bij een bestelling vanaf € 75,-. Heb je nog vragen of wil je graag advies? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31164 612654.